Scopescan, blok zinciri ekosisteminde yeni fırsatlar sunduğunu duyurdu

İSTANBUL, (DHA)- WEB3 ekosistemleri için yapay zeka odaklı veri çözümlerinin küresel sağlayıcısı 0xScope tarafından desteklenen Scopescan, blok zinciri ekosisteminde yeni fırsatlar sunduğunu duyurdu. Yatırımcıların blok zincir ekosisteminde stratejik avantajlar elde etmelerine ve daha akıllı kararlar almalarına yardımcı olan platform, blok zincir verilerini ve varlıklarını anlamayı ve yönetmeyi kolaylaştırıyor.

0xScope'un uzmanlığını ve yapay zeka destekli veri çözümlerini bir araya getiren Scopescan, kullanıcılarına blok zincir ekosisteminde yeni fırsatlar sunduğunu duyurdu. Scopescan, kullanıcıların API hizmetleri aracılığıyla zincir üzerindeki verileri, varlık hareketlerini ve Web3 sosyal bağlantılarını kolayca analiz etmelerini sağlıyor. Adres kümeleme ve izleme işlevleriyle yatırımcılar, belirli adreslerin davranışlarını gerçek zamanlı olarak izleyerek stratejik avantaj elde edebiliyorlar. Platform, kullanıcılarına karmaşık veri noktalarına erişim, kullanışlı panolar ve doğru yatırım kararları için gerekli tüm araçları sunuyor.

Vodafone Business’ın OSB’lerde yetiştirdiği dijital elçi sayısı 2 bine ulaştı Vodafone Business’ın OSB’lerde yetiştirdiği dijital elçi sayısı 2 bine ulaştı

‘KULLANICILARIN DOĞRU VERİYE HIZLA ULAŞMASINI SAĞLIYORUZ’

0xScope CEO'su Phillip Torres konuya ilişkin şunları söyledi:

“Scopescan, yatırımcılar ve analistler için en güçlü blok zincir araştırma aracı olmak üzere geliştirildi. Gerçek kişileri ve gerçek şirketleri hedef alan yenilikçi adres gruplama algoritmamız sayesinde daha doğru yetki analizi verileri sağlayabiliyoruz. Kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için güvenilir ve kullanışlı bir platform tasarladık. Basit rehber modumuz, kullanıcıların karmaşık aramalar için bile doğru bilgiye hızlı bir şekilde erişmelerini sağlıyor. Bu da onların işlerini kolaylaştırıyor. Ayrıca, VC trendleri hakkında sağladığımız bilgiler de son derece değerli. Yatırımcıların doğru kararlar almasına önemli ölçüde yardımcı olan kurumsal trendler hakkında kesin bilgiler sağlayan en kapsamlı VC adres etiketi kütüphanesini kullanıma sunduk. Kısacası, Scopescan ile blok zincir dünyasında ihtiyacınız olan her şeyi tek bir platformda bulabilir ve geleceği bugünden keşfetmeye başlayabilirsiniz. Scopescan ile blok zincir araştırmalarında devrim yaratmayı hedefliyoruz. Geleceğin yatırım dünyasında en iyi kararları almalarına yardımcı olmak için kullanıcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: dha