İSTANBUL, (DHA)- General Mobile, iki yeni akıllı telefonu Era 50 ve Era 30'u tanıttı. Era Serisi, 8 Ağustos itibarıyla kullanıcılarla buluştu.

Selçuk Bayraktar: Türkiye ileride kendi süper hızlı trenlerini üretip dünyaya da satan bir ülke olacak Selçuk Bayraktar: Türkiye ileride kendi süper hızlı trenlerini üretip dünyaya da satan bir ülke olacak

General Mobile, iki yeni akıllı telefonu Era 50 ve Era 30'u tanıttı. ‘Senin Çağın’ sloganıyla tanıtılan yeni modellerden biri olan Era 50, 32MP selfie kamerası ve yüzde 200 ses düzeyi sunan çift hoparlöre sahip. Era 30 ise 50MP yapay zeka destekli kamerası, geniş ekranı ve NFC teknolojisi ile kullanıcılarına birçok özellik sunuyor.

Markadan yapılan yazılı açıklamada ürünlerin özellikleri şu şekilde belirtildi:

“Era 50; ‘Yeşil Zarafet, Ay Işığı Beyazı ve Muhteşem Siyah’ renk seçenekleri ile ışıltılı arka kapak tasarımlarından oluşuyor. 108MP AI Süper Piksel Kamerası ve 32MP selfie kamerasına sahip olan ürün; 8 çekirdekli MediaTek Helio G88 işlemcisi ve 12GB RAM’i (6GB+6GB Genişletilmiş RAM) ile hızlı bir performans ve 256GB hafıza ile geniş bir depolama alanı sağlıyor.

Çift hoparlöre sahip bu model, yüksek ses düzeyi tercih eden kullanıcılar için ideal bir seçenek olurken, 6.78” FHD+ ekranı ile görsel zenginliği ve performansı bir arada sunuyor. 5000mAh bataryaya sahip olan ürün, 33W hızlı şarj özelliği sayesinde yalnızca 22 dakikada yüzde 50 şarj olabiliyor.

‘Kozmik Siyah’ ve ‘Yıldız Beyazı’ renk seçenekleriyle sunulan Era 30, 90Hz yenileme hızına sahip 6.6" geniş ekranı ile akıcı bir görsel deneyim sağlıyor. 50MP yapay zeka destekli arka kamerası, kullanıcıların en ufak detayları bile kaçırmamasına olanak tanıyor. 128GB depolama alanı ile geniş bir hafıza sunan Era 30, 8 çekirdekli MediaTek Helio G36 işlemcisi ile sorunsuz bir performans yaşatıyor. Ürün, NFC teknolojisi ile mobil ödeme ve veri transferi gibi işlemleri de kolaylaştırıyor.”

Kaynak: dha