Bölge

Kalp krizinden ölen Komiser Yardımcısı'nın cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi

Abdulkadir AYDINIŞIK / EDREMİT (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR'in Edremit ilçesinde görevli Komiser Yardımcısı Levent Doğan (52) tatil için gittiği Aydın'ın Didim ilçesinde, dün kalp krizinden hayatını kaybetti. Doğan'ın cenazesi bugün Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesine gönderildi.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli, evli, 2 çocuk babası Komiser Yardımcısı Levent Doğan, ailesiyle tatile gittiği Aydın'ın Didim ilçesinde, dün kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Doğan, burda doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Doğan'ın ölüm haberi, ailesi, meslektaşları ve sevenlerini yasa boğdu. Komiser Yardımcısı Doğan için bugün Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Doğan'ın ailesi ve meslektaşları katıldı. Törende Doğan için saygı duruşunda bulundu. Ardından Doğan'ın biyografisi ve Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi. Törende Doğan'ın eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Doğan'ın annesi oğlunun meslektaşlarından helallik istedi.

Törenin ardından Doğan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına kadar meslektaşları tarafından taşındı. Komiser Yardımcısı Doğan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir'in kaman ilçesine bağlı Hocalı köyüne gönderildi.(DHA)