Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA) ZEYTİNBURNU’nda otomobil park etme nedeniyle çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştü. 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi, 126. Sokak'ta 23 Temmuz Salı günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Aracını park etmek isteyen bir kişi, Kadir Temiş'in (38) aracına çarptı. Olayı gören Kadir Temiş ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. İki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada İhsan D.(48) ve Kadir Temiş yaralandı. Çevredekiler tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kadir Temiş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Siyah incir Bursa’nın gözbebeği Siyah incir Bursa’nın gözbebeği

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada, olaya karışan Gökhan D.(33), Yusuf D.(18) ve yaralı İhsan D. gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada iki grubun aynı sokakta iş yerleri bulunduğu daha önce de otomobil park etme nedeniyle aralarında tartışma yaşandığı belirlendi. Olay günü otomobil park etme nedeniyle meydana gelen kazanın ardından, tarafların silahlarını çekerek birbirlerine ateş ettikleri tespit edildi.Cinayet Büro Amirliği ekipleri, silah kullanan kişinin Gökhan D. olduğunu da tespit etti. İşlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

-------

ARŞİV

-Olay anı

-Şüphelilerin adliyeye sevki

Kaynak: dha