- Saldırı kamerada

Vehbi DEMİR - Özcan KILIÇ - Emin YEŞİL, (DHA) - SULTANGAZİ'de sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki Şahin Aslan hayatını kaybetti. Aslan'ın vurulduğu an ve sonrasında yaşananlar kameraya yansıdı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Şahin Aslan sokakta biriyle sohbet ettiği sırada otomobil ile gelen şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Karnından yaralanan Aslan, kanlar içerisinde bir süre ilerledikten sonra aynı sokakta yine kurşun yağmuruna tutuldu. Birçok yerinden kurşunların isabet ettiği Aslan yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Yaralı Aslan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Aslan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek saldırganları yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

İstanbul - Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi -1 İstanbul - Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi -1

O ANLAR KAMERADA

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Şahin Aslan'ın kanlar içerisinde kaçarken kısa bir süre sonra peş peşe vurularak yere düştüğü görülüyor. Saldırının hemen ardından çevredekilerin sokağa çıktığı görülüyor. Saldırı sonrası toplanan kalabalık ve kanlar içerisinde yerde yatan Şahin Aslan'a çevredeki vatandaşların müdahalesi ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

'ÇOCUK VURULDU VE DÜŞTÜ'

Mahalle sakini İrfan Sevindir, "Çocuk arabaya binecekti, karşı taraftan araba geldi. Gelir gelmez, arabanın arkasındaydı iki el sıktı. Çocuk vuruldu ve düştü sonra hastaneye götürdüler" dedi.

Görüntü Dökümü:

-------------------

(Güvenlik Kamerası)

- Yaralı Şahin Aslan'ın kaçtığı anlar

- Şahin Aslan'ın vurulduğu an

- Çevredeki kalabalık

(Cep Telefonu Kamerası)

- Çevredekilerin müdahalesi

(Aktüel)

- Olay yeri inceleme çalışmaları

- Röportaj

-Ölenin fotoğrafları

- Genel ve detaylar

Kaynak: dha