Vehbi DEMİR - Özcan KILIÇ / İSTANBUL, (DHA) - ESENYURT'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kuaför dükkanı sahibi Coşkun A., kepenkleri kapattıktan sonra arkadaşı Bünyamin K. ile iş yerinin önünde oturdu. İki arkadaş sohbet ettiği sırada, beyaz bir otomobil ile gelen şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda, Coşkun A. ve arkadaşı Bünyamin K. silahla vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralı Coşkun A. ve Bünyamin K. ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"KENDİ HALLERİNDE İNSANLAR"

Olayın yaşandığı sokakta esnaflık yapan İbrahim Sim, "Olayı yeni duydum, şok oldum. Burada yıllardır tanırız, kimseyle husumeti olmaz, bildiğim kadarıyla. Kendi hallerinde kendi işlerini yapan insanlar. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama çok üzüldük. Hastaneyi aradım Coşkun Bey ile görüştüm durumları iyiymiş, 'Oturuyorduk arkadaşlarla beraber' dedi. İş yerini kapatmışlar o esnada. Bir araç geliyor kurşunluyor bunları, çekip gidiyorlar. Coşkun abi anlattığı kadarıyla kolundan vurulmuş, diğeri de bir ayağından. Mermi girmiş diğer ayağından çıkmış" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

--------------

Çorlu’da apartman dairesinde patlama: 1 ağır yaralı / Ek fotoğraflar Çorlu’da apartman dairesinde patlama: 1 ağır yaralı / Ek fotoğraflar

(güvenlik kamerası)

-Saldırı anı

-Bir dükkanın içinden silah sesleri

(Cep telefonu görüntüsü)

-Saldırı sonrası olay yeri

-Yaralının görüntüsü

-Çevresinde toplanan kalabalık

(Aktüel)

Olay yerinin görüntüsü

-Röportaj

-Genel ve detaylar