Baran AKKAYA/İSTANBUL,(DHA)- DOLANDIRICILIK ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklu yargılanan Bahar Candan, dün görülen duruşmada tahliye edildi. Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'nden çıkan Bahar Candan, "Özüme döndüm diyebilirim, 10 aylık çok iyi bir şeydi benim için. Ailemin bana öğrettiklerini hatırlamaktı, onlara kavuşacağım için çok mutluyum" dedi.

Tekirdağ trafiği nefes alacak... Tekirdağ'da ulaşım kolaylaşıyor Tekirdağ trafiği nefes alacak... Tekirdağ'da ulaşım kolaylaşıyor

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık hakkında, Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye kararı verildi. Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'nden çıkan Bahar Candan, gazetecilere açıklama yaptı. Candan, "En önemli önceliğim cezaevinde derslerime çalıştım. Çok uzun zammadır hiç okula gitmiyordum. Onu düşümdüm biraz. Ailemi çok özledim, erkek arkadaşımı çok özledim, aşırı bir özlem var. Baya kilo aldım çok çirkinim şu an. O yüzden fazla uzatmak istemiyorum. Zaten biz arkadaşız, avukatız, hepimiz aynı okuldanız. Ailecek hukukla ilgileniyoruz. Biliyorsunuzdur, babam hukukçu bir insan, ablamda keza aynı şekilde. Anneannem psikolog yani biraz dejenere olsam da, son yıllarda biraz sosyal medyada çok akıl dışı paylaşımlar bulunsam da, yani ne kadar dejenereleşmiş olabilirim ki? Böyle bir aileden geliyorum. Özüme döndüm diyebilirim, 10 aylık çok iyi bir şeydi benim için. Ailemin bana öğrettiklerini hatırlamaktı. Onlara kavuşacağım için çok mutluyum’’ ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü

---------------------

Tahliye sonrası ilk görüntü

Tahliye sonrası Bahar Candan röportaj

Kaynak: dha