Hayat Finans’ın dijital cüzdan uygulaması ‘Hayat Pay’ faaliyete geçti

İSTANBUL,(DHA)- HAYAT Finans, birinci yılını geride bırakırken finans sektöründe yeni bir yatırım devreye alıyor. Bankanın dijital cüzdan uygulaması olan Hayat Pay, dijital sadakat platformu ile mobil cüzdan uygulamasını tek bir çatı altında birleştirerek iş modeli ortaya koyuyor.

Hayat Holding’in dijital banka yatırımı Hayat Finans ve iştiraki Hayat Fintek, dijital cüzdan uygulaması Hayat Pay’i kullanıcılarıyla buluşturuyor. Hibrit iş modeliyle bir ilk olan Hayat Pay, sadakat uygulamaları ile dijital ödeme fonksiyonunu tek bir uygulama altında birleştiriyor.

Hayat Pay, avantajlarla dolu bir platform olma vizyonu ile kullanıcıların günlük ödemelerinin daha kolay, kazancının daha büyük olmasını hedefliyor. Bu sayede kullanıcılarının alışverişlerini ve günlük yaşamlarını kolaylaştıran avantajları temel ödeme hizmetleri ile bir araya getiriyor.

KARAGÖZ: YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICINI İŞARET EDİYOR

Hayat Pay ile ilgili açıklamalarda bulunan Hayat Finans Genel Müdürü Galip Karagöz, “Türkiye’nin ilk dijital bankası olarak, daha ilk yılımızda sektöre yön verecek nitelikte bir dijital cüzdan uygulamasını hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Hayat Pay, dünyada hızla gelişen dijital sadakat platformları ile mobil cüzdan uygulamalarını bir araya getiren yenilikçi hibrit iş modeli sayesinde, finansal teknolojilerde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Hayat Holding ve Hayat Finans’ın gücünü birleştirdiğimiz bu platformla, finans sektöründe öncü bir adım atarak müşterilerimize hem finansal kolaylıklar hem de kazanç sağlayan bir deneyim sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Yıldırım’da istihdama katkı Yıldırım’da istihdama katkı

TANRISEVEN: MÜŞTERİ DENEYİMİNİ İLK SIRAYA KOYAN BİR EKOSİSTEM OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ

Hayat Fintek Genel Müdürü Doğan Tanrıseven ise “Yola çıkarken marka ismimizde olduğu gibi hayatın içinde, odağında üründen önce müşteri deneyimi ve ihtiyaçları olan bir marka stratejisi oluşturduk. Hayat Pay, günlük yaşamın doğal akışında olan avantajlı alışveriş deneyimini, her yerde geçerli olan mobil cüzdan fonksiyonu ile kolaylaştırıp hızlandırıyor. Hayat Pay’i finansal fayda ve yenilikçi hizmetler etrafında geliştirmeye devam edeceğiz. Herkesin her yerden çeşitli avantaj ve temel finansal hizmetlere anında erişebileceği, grup sinerjimiz ve marka iş birlikleriyle değer yaratan, aynı zamanda müşteri deneyimini ilk sıraya koyan bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: dha