Balıkesir'de cankurtaranlar ağustos ayında 97 kişi kurtardı Balıkesir'de cankurtaranlar ağustos ayında 97 kişi kurtardı

TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Ferhadanlı Karpuz Şenliği’nde ünlü şarkıcı Rafet El Roman konser verdi. El Roman, sahnede karpuz kesip tadına baktı.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Ferhadanlı Karpuz Şenliği’nin son gününde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ünla şarkıcı Rafet El Roman verdiği konserde sahnede 1,5 saat kaldı. Neşet Ertaş, Barış Manço, Erkin Koray, Ferdi Tayfur gibi ustaların eserlerini seslendiren Rafet El Roman, hayranlarını coşturdu. Konserin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Rafet El Roman’a çiçek ve karpuz takdim etti. El Roman’ın da sahnede karpuzu keserek tadına baktı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, iki gün süren şenliğin ardından yaptığı açıklamada, “Göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen yoğun bir programla çalışıyoruz. Kakava Şenliği, Kiraz Festivali, Keşkek ve Karpuz Şenlikleri’ni peş peşe alnımızın akıyla tamamladığımızı düşünüyorum. Vatandaşlarımızın tepkileri de bu yönde. Bu yıl hem tasarruf tedbirleri hem de belediyemizin ekonomik şartları dolayısıyla kısıtlı imkanlarla şenliklerimizi yaptık. Önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı ve dolu dolu şenliklerle halkımızın karşısına geçeceğiz. İlgi gösterip bizleri iki gün boyunca yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve gerek şenliğin hazırlıklarında, gerek şenlik sırasında emek ve destek veren başta belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, müdürlerimiz ve emekçi arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. (DHA)

Kaynak: dha