Spor

Anadolu Efes'in stil sponsoru Beymen Club oldu

Anadolu Efes'in stil sponsoru Beymen Club oldu

Ali DANAŞ - İSTANBUL, (DHA)

Moda markası Beymen Club, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün stil sponsoru oldu. Beymen Club'ın stil sponsorluğu ile birlikte Anadolu Efes'in tüm oyuncularının ve teknik ekibinin saha dışındaki stil yolculuğuna Beymen Club tarafından özel hazırlanan koleksiyon eşlik edecek. Anadolu Efes, bulunduğu her yerde Beymen Club ile birlikte stilini de yansıtacak.

Spora olan desteğini ve tutkusunu gerçekleştirdiği fark yaratan iş birlikleri ile sürdüren Beymen Club, Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes Spor Kulübü'nün beş yıl boyunca stil sponsoru oldu. Four Seasons Bosphorus'ta sponsorluk kapsamında düzenlenen basın toplantısı Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Beymen CMO'su Elif Göktaş, Beymen Club Marka Yönetimi Direktörü Dilek Yılmaz, Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, Anadolu Efes Spor Kulübü Başantrenörü Tomislav Mijatovic ve Kaptan Shane Larkin'in ev sahipliğinde gerçekleşirken; toplantıya takım oyuncuları ve Beymen Club yöneticileri de katıldı.

Modern, yenilikçi ve ilham veren moda markası Beymen Club, DNA'sındaki keşif, macera ve özgürlük kavramlarını tasarımlarından marka diline, dokunduğu her yere taşımaya devam ediyor. Beymen Club; şehirli, dinamik ve hayatın içinde olmayı seven ruhunu bu kez Anadolu Efes Spor Kulübü için hazırladığı özel koleksiyona taşıdı. Beymen Club tasarım ekibi; Anadolu Efes için stiliyle fark yaratacakları; konfor ve rahatlığın ön planda tutulduğu özel bir koleksiyon hazırladı. Özel koleksiyonda Anadolu Efes Spor Kulübü'nün, mavi, beyaz ve kırmızı renkleri, Beymen Club'ın ikonik kaz logosu ile buluştu. Oyuncuların yoğun maç dönemlerinden serbest zamanlarına kadar eşlik edecek koleksiyonda Beymen Club'ın rahatlığın ön plana çıktığı, modern ve yenilikçi stilini yansıtan unsurlara da yer verildi. Sweatshirt, eşofman takımı, takım elbise, gömlek, şort, kemer, sırt çantası gibi geniş bir ürün seçkisinden oluşan koleksiyon, takımın ihtiyaçlarına ve oyunculara özel olarak üretildi.

'KONFOR VE RAHATLIĞI BU ÖZEL KOLEKSİYONDA STİL İLE BULUŞTURDUK'

Beymen Group CEO'su Elip Çapçı iş birliği hakkında, “Beymen Club olarak sporun birleştiren gücüne inanıyoruz. Voleybol ve yelken başta olmak üzere sporun farklı alanlarını destekliyoruz. Türk basketbolunda ülkemizin en saygın temsilcileri arasında yer alan, başarılarıyla hepimizi gururlandıran Anadolu Efes Spor Kulübü ile yaptığımız iş birliği de bizim için çok kıymetli. Anadolu Efes Spor Kulübü ile yaptığımız bu uzun soluklu iş birliği ile büyük bir atılım yaparken, beş yıl boyunca tüm oyuncuların ve teknik ekibin saha dışındaki stillerine eşlik edeceğimiz yeni bir yolculuğu başlatıyoruz. Biz bu iş birliğini sadece bir sponsorluk olarak görmüyoruz, bu bir yol arkadaşlığı. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteği daha da ileriye taşıma noktasındaki kararlılığımızın da bir yansıması olacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün kurumsal kimliğiyle özdeşleşen ve takımın adeta gücünü yansıtan mavi, beyaz ve kırmızı renkleri, Beymen Club'ın özgün stili ile bu koleksiyonda buluştu. Özgürlüğü, birlik ve beraberliği temsil eden kaz logomuz ile tamamlanan bu koleksiyon basketbolun sahadaki mücadele ruhu ve tutkusu ile müthiş bir uyum yakaladı. Konfor ve rahatlık ise bu koleksiyonun en önemli parçası diyebilirim. Stil sponsorluğumuzun hayırlı olmasını diliyor ve Anadolu Efes Spor Kulübü'ne yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Beymen CMO'su Elif Göktaş ise, sponsorluğa ilişkin değerlendirmesinde şöyle konuştu:

"Beymen Club, sporu desteklemeye devam ediyor ve moda ile sporun birleştirici gücünü kullanarak öncü, yenilikçi ve ilham verici çalışmaları hayata geçiriyor. Bugün Anadolu Efes Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz bu güçlü iş birliği de duruşumuzun önemli bir yansıması."

Beymen Club Marka Yönetimi Direktörü Dilek Yılmaz ise, "Biz spordan ve doğadan ilhamını alan bir markayız. Modayı ve sporu bir araya getiren projelerde yer almayı DNA'mızın da bir yansıması olarak görüyoruz. Anadolu Efes Spor Kulübü köklü tarihi, başarıları, saha içine ve dışına yansıyan dinamizmi ile Beymen Club'ın değerleri çok örtüşüyor. Bu sponsorluğun iki kuruma da çok yakıştığına gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

'BU SEZON BEYMEN CLUB'IN DESTEĞİNİ YANIMIZDA HİSSETMEKTEN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUZ'

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz da, "Türkiye'nin en çok ilham veren, başarılı moda markalarından Beymen Club'ın partnerlerimizin arasına katılması kulübümüz için önemli bir gelişme. Beymen Club ile yaptığımız stil sponsorluğu ile oyuncularımızın ve teknik ekibimizin saha dışındaki stillerine Beymen Club'ın tarzı eşlik edecek. Bu iş birliği için mutluyuz ve heyecanlıyız. Bu sezon Beymen Club'ın da desteğini yanımızda hissettiğimiz için büyük bir mutluluk duyuyoruz. Beymen Group CEO'su Elif Çapçı başta olmak üzere tüm Beymen Club ailesine, kulübümüze destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Oyuncularımıza şıklık, takımımıza değer katacak bu anlamlı iş birliğinin iki taraf için de uzun soluklu olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Başantrenörü Tomislav Mijatovic ise, "Kendi alanında fark yaratan iki markanın uzun dönemli yol arkadaşlığı tüm takımı olduğu gibi beni de heyecanlandırdı. Beymen Club tasarım ekibi, bizlerin konfor ve rahatlığını ön planda tuttuğu çok özel bir koleksiyon hazırladı. Beymen Club'ın enerjisi ile saha dışında stil ve konfor, bizlere eşlik edecek" dedi.

Anadolu Efes Spor Kulübü A Takımı Kaptanı Shane Larkin de, “Hem benim hem de takım arkadaşlarım için kulübümüzün Beymen Club gibi saygın bir markayla iş birliği yapması çok mutluluk verici. Bizi şu ana kadar çok konforlu tasarımlarla buluşturdular. Bundan çok memnun olduğumuzu söylemeliyim. Oyuncular olarak böyle önemli bir iş birliğinin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Basın toplantısından görüntüler

- Açıklamalar

- Detaylar

(FOTOĞRAFLI)