Ersan Kay'dan Jose Mourinho için özel tablo

Meriç Nehri'nde Avrupa 23 Yaş Altı Kürek Şampiyonası heyecanı başladı Meriç Nehri'nde Avrupa 23 Yaş Altı Kürek Şampiyonası heyecanı başladı

Sezer AFŞAR / THUN (İsviçre), (DHA) - Sanatçı Ersan Kay, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için özel bir tablo yaptı.

Cristiano Ronaldo’dan Lionel Messi’ye, Luka Modric’ten Ivan Rakitic’e, Neymar’dan Ronaldinho’ya kadar bir çok ünlü isim için benzer çalışmalar yapan ünlü sanatçı Ersan Kay, futbol dünyasından birçok ismini yağlı boya ile resmetmeye devam ediyor. Çocukluğundan bu yana yaptığı 'akrilik painting' çizimlerle spor dünyasından önemli isimleri resmeden Ersan Kay bu kez de Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho için özel bir tablo yaptı. Jose Mourinho ve çocuklarını içeren bir tablo yapan Kay, yaptığı eseri Portekizli teknik adama teslim etti. Tablodan dolayı çok mutlu olan Jose Mourinho, Ersan Kay’a teşekkürlerini iletti.

Mourinho’nun çok centilmen bir insan olduğunu belirten Kay, “Mourinho beni saçlarımdan dolayı Marc Cucurella’ya benzetti. Fenerbahçe’ye de bugünkü maçta başarılar diliyorum. İnşallah iyi bir maç olur” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Ersan Kay’ın tabloyu teslim etme görüntüleri

-Ersan Kay’ın açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: dha