İSTANBUL, (DHA)- Beymen ‘Annemden Copy-Paste’ sloganıyla, Anneler Günü’ne özel etkinlikler düzenliyor. 11 - 12 Mayıs hafta sonunda seçili Beymen’lerde Anneler Günü alışverişleri için kişiselleştirme hizmeti, workshop’lar ve markaların aktivasyonları deneyimlenebilecek.

4 – 5 Mayıs hafta sonunda gerçekleşen Anneler Günü etkinliklerinde ise seramik sanatçısı Esma Dereboy, Beymen Zorlu Center ve Beymen Suadiye’de Beymen misafirleri ile porselen boyama atölyesi gerçekleştirdi. Anneler Günü için ise 11 - 12 Mayıs hafta sonunda seçili Beymen’lerde Anneler Günü alışverişi için kişiselleştirme hizmeti, workshop’lar ve markaların aktivasyonları deneyimlenebilecek.

'Enerjimi Koruyorum' projesi ile 360 binden fazla çocuğa ulaşıldı 'Enerjimi Koruyorum' projesi ile 360 binden fazla çocuğa ulaşıldı

Zorlu Center, Suadiye, Akasya, Panora Ankara ve İstinyePark İzmir ‘de 11 - 12 Mayıs tarihleri arasında etkinlikler düzenlenecek. 11 Mayıs saat 13.00’te MG Flower Projects’ten floral artist Menderes Güneş, canlı çiçeklerden sanat enstalasyonu üretirken izlenebilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Beymen Zorlu Center 9 – 10 - 11 Mayıs tarihlerinde, 14.00-18.00 saatleri arasında, Anneler Günü’ne özel Mehry Mu Cosima çantaları isimlerin baş harfleri veya sevgi sözcükleriyle kişiselleştirilebilir. 11 – 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center, Beymen Suadiye, Beymen Akasya, Beymen Panora Ankara ve Beymen İstinyePark İzmir’de, 12.00-20.00 saatleri arasında Beymen ve Academia koleksiyonlarında tekstil, çanta, sneaker ve deri aksesuarları Cricut ile kişiselleştirilebilir. Ayrıca 11 – 12 Mayıs tarihleri arasında Flower Corner, Beymen Zorlu Center’da tüm gün hizmet verecek.

6 - 12 Mayıs tarihleri arasında Beymen Zorlu Center’da çeşitli Beymen Beauty markalarının bakım uygulamalarını deneyimlenebilir.