İSTANBUL,(DHA) - Birbirinden renkli etkinliklerle yazın coşkusuna ortak olan Akmerkez Üçgen Teras'ta 27 Temmuz akşamı mizah dolu saatler yaşanacak. Saat 21.00'da başlayacak Pink Sahne'nin düzenlediği etkinlikte Tuz Biber stand-up komedyenlerinden Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili, Emre Günsal, Gözde Karakaya ve İsa Çulun kahkaha tufanı estirecek. 28 Temmuz ile 31 Ağustos arasında gerçekleşecek Cinemapink Açık Hava Sineması'nda ise yıldızlar altında film izleme keyfi yaşanacak.

Akmerkez'in Üçgen Teras'ı, yaz akşamlarında birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yaz başından beri Euro 2024 maç heyecanına ortak olan ve açık hava sinemasında yıldızlar altında film izleme keyfi sunan Üçgen Teras, şimdi de stand-up gösterisi ile kahkaha dolu bir akşama hazırlanıyor.

MİZAHIN SEVİLEN İSİMLERİ SAHNEDE

27 Temmuz akşamı, Pink Sahne'nin düzenlediği bu özel etkinlikte, Tuz Biber stand-up komedyenlerinden Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili, Emre Günsal, Gözde Karakaya ve İsa Çulun kahkaha tufanı estirecek. Mizahın sevilen isimleri, seyircilere unutulmaz bir akşam yaşatmak için saat 21.00'da başlayacak performanslarıyla Üçgen Teras'ta olacak.

CİNEMAPİNK AÇIK HAVA SİNEMASI'NDA EFSANE FİLM SEÇKİSİ

Akmerkez Üçgen Teras'ta artık geleneksel hale gelen Cinemapink Açık Hava Sineması akşamları da 28 Temmuz'da başlıyor. 28 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek gösterimler, saat 21:00 itibarıyla başlayacak.

Açılış filmi olan 'Bohemian Rhapsody', ünlü rock grubu Queen'in ve efsanevi solisti Freddie Mercury'nin hayatını anlatan, müzikseverleri büyüleyecek bir yapım. 4 Ağustos'ta, Frank Herbert'in ünlü bilim kurgu romanından uyarlanan 'Dune' filmi gösterilecek. Bu epik yapım, devasa çöl gezegeninde geçen büyüleyici bir hikaye sunuyor. 14 Ağustos'ta ise Disney'in sevilen animasyon filmi 'Moana', Pasifik Okyanusu'ndaki macera dolu yolculuğu ile çocukları ve aileleri büyüleyecek. 28 Ağustos'ta ise müzikal bir şölen sunan Mamma Mia, ABBA'nın en sevilen şarkıları eşliğinde sizlere neşeli ve renkli anlar yaşatacak.

AKMERKEZ UYGULAMASINDAN KOD ALANA YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

Hem 27 Temmuz akşamında mizah dolu saatler geçirmek hem de 28 Temmuz ile 31 Ağustos arasında film keyfi yaşamak isteyenler, Akmerkez uygulamasından alacakları kod ile birlikte biletlerini yüzde 20 indirimle biletinial.com üzerinden satın alabilecek.

Etkinlik Programı:

28 Temmuz Bohemian Rhapsody

31 Temmuz La la Land

4 Ağustos Dune 1

7 Ağustos Ratatuy

11 Ağustos Great Gatsby

14 Ağustos Moana

18 Ağustos Interseller

Sultangazi'de Minik Ellerden Neşeli Kekler Atölyesi yapıldı Sultangazi'de Minik Ellerden Neşeli Kekler Atölyesi yapıldı

21 Ağustos The Menu

25 Ağustos Gözlerini Kirp

28 Ağustos Mamma Mia

31 Ağustos Whiplash

Kaynak: dha